Šivanje rutke za kužka

Danes je na vrst malo drugačen blog . Predvsem se bo šlo za naše kosmate prijatelje, ki nam polepšajo prav vsak dan v življenu. Ali ste ljubitelji hišnih ljubljenčkov ? Jaz vem, da zagotovo sem. Poznam psičko Roxy pasme boston terrier, ki je postala prvi pasji model za Evelin rutke. Zdi se, da je zelo navdušena, ker je v centru pozornosti in pozira ter pritegne pozornost prav na vsakem sprehodu.

Sešila sem ji pasjo rutko in s tem pasjim modnim dodatkom izgleda zelo prikupno. Roxy je bila zelo navdušena nad rutko zato sem se odločila da, napišem blog kako narediti pasjo rutko in tako tudi drugim pasjim kosmatincem omogočim, da izgledajo tako prikupno kot Roxy.

Ker se bliža zima in novoletni čas sem izbrala blago jersey pingvini , da bo v stilu z letnim časom. Drugače se rutke lahko sešije tudi iz bombažnega blaga.

Tako, da pripravi šivalni stroj in začnimo šivati to enostavno pasjo rutko, ki jo lahko naredi prav vsak.

Kaj potrebujemo :

  • šivalni stroj
  • blago (jersey ali bombaž)

Ko imamo blago izbrano odrežmo dva popolnoma enaka trikotnika

Mere: 60 cm (daljši) x 40 cm ( krajši) del

Blago položite lice na lice in zašijete okoli in okoli. Pustite odprtino cca 2 cm, da obrnete rutko na pravo stran in jo potem ročno ali na šivalni stroj zašijete.

Veliko uživanja pri šivanje za pasje prijatelje.

Rutka lahko služi kot darilo.

To spletno mesto uporablja piškotke za izboljšanje vaše izkušnje brskanja. Z brskanjem po tej spletni strani se strinjate z uporabo piškotkov.